Cocido con Pelotas

Cocido con Pelotas

Hello everybody, hope you're having an amazing day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Cocido con Pelotas. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.

Cocido con Pelotas is one of the most favored of recent trending meals in the world. It is easy, it's fast, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. They're fine and they look wonderful. Cocido con Pelotas is something which I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Cocido con Pelotas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Cocido con Pelotas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Cocido con Pelotas is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Cocido con Pelotas estimated approx 75 minutos.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Cocido con Pelotas using 25 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

El cocido con pelotas es uno de los platos navideños más tradicionales de España. Se suele utilizar pavo en esa receta navideña, pero también se puede utilizar pollo. Nuestra receta de cocido con pelotas de pavo no lleva tocino porque pensamos que no hace falta añadirle más grasa .

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Cocido con Pelotas:

  1. 1 tarro de garbanzos (si se quiere utilizar garbanzos secos, ponerlos a remojo la noche anterior)
  2. 200 gr garreta de ternera
  3. 1/2 pavo troceado (o pollo)
  4. 1 trozo jamón curado
  5. 2 chorizos de buena calidad
  6. 1 trozo calabaza de olla
  7. 4 patatas medianas
  8. 4 ramas apio (sin hojas)
  9. 2 zanahorias
  10. 1 cuarto de col blanco
  11. 1 chirivia
  12. 1 nabo mediano
  13. Sal y pimienta
  14. 1 poco de colorante
  15. Ingredientes para las pelotas:
  16. 1/2 pechuga de pavo (o entera de pollo) picada
  17. 1 blanco para cocido (el carnicero sabrá lo que es)
  18. 2 salchichas frescas
  19. La molla de 2 rabanadas grandes de pan del día anterior
  20. 1 pizca sal
  21. 1 diente ajo cortado en trocitos muy finos
  22. Perejil
  23. 2 cdas piñones
  24. 1 pizca piel de limón rallada
  25. 3 huevos

Steps to make to make Cocido con Pelotas

  1. Lo primero que hacemos es lavar toda la verdura y la carne. Se pone la olla con agua y se añade todo al fuego. El agua debe cubrir todo.
  2. Luego dejamos que hierva una media hora y vamos quitando la espuma que queda en la parte superior del caldo.
  3. Se tapa la cazuela y se deja 45 minutos al fuego. Luego se añaden los garbanzos, la patata, la col, la calabaza y se le da el toque de colorante, sal y pimienta que nos guste.
  4. Se deja hervir media hora a fuego medio. Mientras hacemos las pelotas.
  5. Para hacer las pelotas del cocido:
    Picamos bien las pechugas, blanquito y salchichas. Lo mezclamos con perejil, corteza de limón rallada y piñones.
  6. Mezclamos bien, añadimos el pan y los huevos batidos. Seguir mezclando con las manos y se está muy pegajosa ponemos un poco más de pan rallado.
  7. Hacemos las pelotas y cuándo esté pasada la media hora del caldo se añaden.
  8. Cuándo añadimos las pelotas contamos otra media hora junto al caldo hirviendo.

As your experience as well as confidence grows, you will discover that you have extra natural control over your diet plan and adjust your diet plan to your individual preferences over time. Whether you want to offer a dish that uses fewer or even more ingredients or is a little bit more or less spicy, you can make straightforward adjustments to attain this objective. To put it simply, begin making your dishes promptly. When it comes to basic cooking skills for beginners you don't require to learn them but only if you master some basic cooking techniques.

This isn't a total overview to quick as well as simple lunch recipes however its excellent something to chew on. With any luck this will obtain your creative juices moving so you can prepare tasty dishes for your household without doing too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up for this special food Recipe of Quick Cocido con Pelotas. Thanks so much for your time. I am sure you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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