Matambre tiernizado con calabaza
Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Matambre tiernizado con calabaza. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Matambre tiernizado con calabaza is one of the most popular of recent trending foods on earth. It's easy, it's fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. Matambre tiernizado con calabaza is something that I've loved my entire life. They're nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Matambre tiernizado con calabaza, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Matambre tiernizado con calabaza delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Matambre tiernizado con calabaza using 5 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve that.
Es una preparación sencilla y muy sabrosa. Te asegura que el matambre siempre esté tierno. Espero que te guste
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Matambre tiernizado con calabaza:
- 1 matambre de ternera
- Cebollita de verdeo o puerro c/necesaria
- 150 gr. queso parmesano rallado
- 1 lt. de leche
- Calabaza (en rodajas depende la cantidad de personas)
Steps to make to make Matambre tiernizado con calabaza
- Quitar la grasa al matambre y colocarlo en una asadera profunda. Prender el horno para precalentar.
- Picar la cebollita de verdeo y cubrir toda la superficie del matambre. Que quede bien cubierto
- Cubrir el matambre con el litro de leche. Si no lo cubre con una cuchara humedecer la cebollita de verdeo
- Colocar en el horno a temperatura media, media baja. Tiene que cocinarse lentamente porque cuando la leche hierve va tiernizando el matambre. Cuando comienza a hervir la leche con una cuchara volcar leche sobre la superficie del matambre.
- Cortar la calabaza en rodajas de un centímetro de ancho. Yo calculo dos/tres rodajas por persona y colocar en una asadera con un poco de aceite. Demora más o menos lo mismo que el matambre. Controlar la cocción y dar vuelta. Si tu horno no te permite cocinar las dos cosas al mismo tiempo yo prepararía primero la calabaza y la calentaría al finalizar la cocción del matambre
- Después de 30 minutos, dar vuelta el matambre y colocar la cebolla por encima. Dejar por 30 minutos más y volver a dar vuelta con la grasa para arriba. Si ves que se está quedando sin leche podes agregar un poco pero no mucho porque la idea es que se vaya consumiendo. Consejo, si agregás leche que sea precalentada.
- Cuando das vuelta el matambre le agregas el los 150 gr. de queso rallado por encima y nuevamente al horno hasta que el queso se funda.
- Servir una porción de matambre con una rodaja de calabaza. También se puede acompañar con puré de manzana o puré de papas. Combina muy bien.
As your experience as well as confidence grows, you will certainly locate that you have extra all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet plan to your personal preferences in time. Whether you wish to serve a dish that uses less or more components or is a bit more or less spicy, you can make straightforward modifications to accomplish this objective. Simply put, start making your recipes promptly. As for fundamental cooking skills for novices you do not need to learn them yet just if you grasp some simple food preparation techniques.
This isn't a complete guide to quick as well as very easy lunch recipes however its excellent food for thought. Ideally this will certainly obtain your creative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family without doing way too many square meals on your journey.
So that is going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Favorite Matambre tiernizado con calabaza. Thank you very much for reading. I'm confident you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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